jueves, 27 de marzo de 2008


Moltes persones s'han trobat tan torbades moralment i espiritualment com ara tu mateix. Afortunadament alguns van escriure sobre els seus problemes. Apendràs d'ells si vols. Igual que algun dia, si tens alguna cosa per oferir algú apendrà alguna cosa de tu. És un preciós sistema recíproc. I no és educació. És història. És poesia.


"El vigilant en el camp de sègol" - J.D. Salinger

3 comentarios:

Little J. dijo...

Preciós el text :)

És teu o del escriptor que anomenes a sota?
Saps que trobu a faltar? Parlar en català. Sento que si el parlo allò que dic té més valor. I ara per ara, crec que només el parlo amb tú, i poca gent més... :(

Sobre el que m'has contestat t'he de dir que parlo d'un amor o estar enamorat que no va lligat amb la persona a la qual estimes sino a com et sents tú quan estimes algú sigui una persona en concret o vagin canviant...
Sens dubte l'amor és un dels sentiments més durs que existeix per qué es tracta d'ajudar a crèixer, a conéixer. L'amor creix entre dues persones quan hi algun obstàcle a superar. Quan les coses són boniques l'amor marxa, o fins i tot podría dir que no arriba a existir. Millor dit és una mena de banalitat, una cosa supérflua (m'agrada dir aquestes dues paraules ^^').

Potser trobu que parlo d'una cosa que no hi entenc... O que allò que dic és una mica massa radical... Nosé, cadascú te una percepció diferent de les coses irracional. Depenent de les seves vivències, suposo. No?

Però, jo t'estimo ^^'

M'agradat això del besito de osito, un altre gros gros i de osito per a tú :)

Little J. dijo...

Teolizando a altas horas...

Podria haver fet una redacció amb un comentari tant llarg... :P


Bona nit!^^*

David dijo...

Interessant aquest troç de fragment que ens poses.

Últimament estic una mica més capficat amb aquests temes psicològics i filosòfics i la veritat és que gràcies a ajuda externa estic aprenent que si nosaltres millorem i intentem fer "el bé" per nosaltres podrem ajudar a les persones del nostre cercle d' una manera més eficient.

Per cert, ja se qui ets de la foto :-D

Una abraçada